Onmisbare accessoires voor heren

2023-06-06
Ten Eekelder

Floris van Bommel schoenen zijn niet alleen om je voeten te beschermen, maar ook om er goed uit te zien. Ze kunnen je outfit compleet maken en laten zien wie je bent. Maar naast de schoenen zelf zijn er nog andere dingen die je kunt gebruiken om je schoenen nog mooier te maken. In dit artikel gaan we het hebben over drie van die dingen: riemen, tassen en veters. Deze dingen moet je echt overwegen als je van schoenen houdt. Ze kunnen je outfit beter maken en ervoor zorgen dat je er goed uitziet. Lees verder!

Riemen

Een goede riem is niet alleen functioneel om je broek op zijn plaats te houden, maar kan ook een geweldige toevoeging zijn aan je schoenen. Of je nu kiest voor een riem met een opvallende gesp of een meer subtiele riem die past bij de kleur van je schoenen, een passende riem ziet er fantastisch uit. Daarnaast kan een riem je figuur accentueren. Dit komt doordat je taille wordt benadrukt. 

Tassen

Een ander onmisbaar accessoire is een goede tas. Niet alleen zijn tassen handig om al je benodigdheden in mee te nemen, maar ze kunnen ook dienen als een stijlvolle aanvulling op je schoenen. Kies voor een tas die past bij de stijl van je schoenen om een perfecte match te maken. Je kunt gaan voor een chique handtas, een stoere rugzak of een trendy crossbody tas, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Veters

Last but not least, de veters. Veters zijn er niet alleen om je schoenen vast te maken. Je kunt namelijk spelen met verschillende kleuren, patronen en materialen om je schoenen een unieke uitstraling te geven. Ook hier zijn er veel mogelijkheden, zoals klassieke witte veters, opvallende neon kleurige veters of veters met een leuk patroon. Je kunt eens experimenteren om erachter te komen wat jij leuk vind. 

Mix en match voor jouw eigen stijl!

Nu je op de hoogte bent van de drie onmisbare schoenaccessoires, is het tijd om te experimenteren en jouw persoonlijke stijl te laten zien. Mix en match verschillende riemen, tassen en veters om unieke combinaties te creëren die passen bij jouw smaak en outfit. Durf te spelen met kleuren, texturen en stijlen om een statement te maken. Misschien vind jij een opvallende riem met een eenvoudige tas en veters in een contrasterende kleur wel mooi, of juist een subtiele combinatie van ton-sur-ton accessoires. Laat je creativiteit de vrije loop en je zult goed uit de verf komen!