Merkkleding Heren

Alan Red

Brax

BRAX broeken zijn een begrip. Een perfecte pasvorm, het draagcomfort is optimaal, exclusieve materialen en een uniek design, dat zijn de kenmerken van de collectie van Brax. Brax broeken zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, materialen en modellen, zowel klassiek als sportief.


British Indigo

British Indigo is een jong label met premium fashion voor ambitieuze mannen. De collectie van British Indigo is een uitstekende mix van stijlvolle Italiaanse fashion met een innovatieve Japanse ‘touch’. Deze combinatie resulteert in een draagbare kledinglijn met subtiele elementen en een inspirerend karakter.

  
  
  

Culture

Culture is een overhemden merk met een uitstekende pasvorm. Overhemden met een hogere 2 knoops boord en leuke details ontbreken dan ook zeker niet in onze collectie. Met maten tot 3XL is de Culture overhemden collectie zeer compleet te noemen.

Lee

Lee is een klassieker die in de 50-er jaren een van de grootste was onder de naam Lee Riders. Het merk gaat nu door het leven onder de naam Lee en heeft nog steeds geweldige modellen in hun collectie .En of je nu alleen een stoere spijkerbroek of de laatste trend jeans op jeans wilt hebben bij Lee heb je een grote kans van slagen.

Luhta

Montino

 

Montino is een Italiaans overhemden merk met een uitstekende pasvorm. Overhemden met een hogere 2 knoops boord en leuke details ontbreken dan ook zeker niet in onze collectie.

Thomas Maine

 

 

In 1911, in de Italiaanse plaats Varago di Maserada, vlakbij Treviso, begon de Italiaanse stoffenmaker Giorgio Monti met de productie van Hoogwaardige kwaliteit stoffen met de naam Tessitura Monti die hij verkocht aan overhemden makers. Thomas Maine is een bedrijf opgericht in 1950 en houd zich bezig met de productie van business overhemden van een topkwaliteit Italiaanse stoffen. Vandaar ook dat Thomas Maine de samenwerking is aangegaan met Tessitura Monti en de mooiste Italiaanse overhemden kan maken.

De collectie van Thomas Maine bestaat uit 2 lijnen, de luxe Italiaanse overhemden van 2ply katoen en de non-iron collectie (strijkvrije/strijkvriendelijke overhemden) .

Van Santen & Van Santen

Van Santen & Van Santen is een lifestyle polo-kledinglijn en speciaal gemaakt voor mannen die de specifieke sfeer behorende bij de wereld van de polosport een warm hart toe dragen en met name het sportieve, onderscheidende kledingbeeld willen dragen. Naast de traditionele polo bestaat de collectie uit overhemden, truien en jacks die het plaatje compleet maken. Alle kleding is rijk uitgewerkt met prints, embroideries en badges en zijn hierdoor sterk onderscheidend ten opzichte van reguliere sportieve kleding. Doordat de uitgesproken herkenbaarheid van de polosport op een zeer mannelijke, sportieve wijze vertaald is, is de kleding naast de vrije tijd ook op vele andere momenten zeer draagbaar.